19-03-2010 | Драгомир Ставрев | Принтирай Принтирай

В среща от XXIII кръг на Югозападната “В” група, футболистите на “Сливнишки герой” (Сливница) победиха с 3:1 отбора на “Струмска слава” (Радомир). Мачът се игра на стадион “Георги Аспарухов” в столицата.

Сливничани доминираха през целия мач като резултатът можеше да е доста по-изразителен. Първото полувреме завърши при резултат 1:0. В 40-ата мин резултатът бе открит от юношата на Левски Мъри Хаджиев, след асистенция на Марк Григоров. Преди това с пропуски се отличиха Хаджиев, Григоров и Янков.

През второто полувреме “Героя” заигра още по-добре и поведе с 3:0 след попадения на Христо Петров и отново на Мъри Хаджиев. В 90-ата мин бе отсъдена дузпа за гостите от Радомир, която Зюмбюлев превърна в гол и оформи крайния резултат. Много добър мач за домакините направи юношата на Локо (Сф) Кристиян Кочилов.

След тази победа, възпитаниците на Венци Рангелов продължават да заемат 4-та позиция с актив от 45 точки като изостават на точка от Пирин 2002 (Разлог) и на 3 точки от втория в класирането – Миньор (Бобов дол). Лидер е Малеш (Микрево) с 61 точки.

Ето и програмата на отбора ни в следващите няколко кръга:

XXV кръг – 21 март 2010, неделя, 15:00 ч

Сливнишки герой (Сливница) – Бенковски (Пазарджик)

XXVI кръг – 24 март 2010, сряда, 15:00 ч

Беласица (Петрич) – Сливнишки герой (Сливница)

XXVII кръг – 28 март 2010, неделя, 15:00 ч

Сливнишки герой (Сливница) – Витоша (Бистрица)

Източник: http://bgfutbol.com/

Коментирай

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!